2019-05-15 05:21:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Izgalmas időszak elé nézhet

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz ma belépett az ön második sorsterületére. Kedvező üzleti tárgyalásokat folytathat, amennyiben az kapcsolatban van régiségekkel, műtárgyakkal esetleg divattal vagy szépségiparral. Most nagyon gyakorlatias szellemi állapotban van és a részletekbe menő munkák előnyt élveznek.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz, az uralkodó planétája belépett az ön első sorsterületére. Ön ma törekszik a békére, a megbékélésre, az együttműködésre. Gyakorlati tulajdonságai mellett előtérbe kerülhet a zene szeretete, és mindaz, ami a szépséghez és a művészetekhez kapcsolódik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma négy planéta tartózkodik az ön tizenkettedik sorsterületén. Vágyik már az egyedüllétre, mert belső világa most egy kicsit ingatag. Ám van ennek a sorsterületnek pozitív hatása is, elmélyíti gondolkodását, hozzásegítik jelentős dolgok elemzéséhez és erősíti a karaktert, mert felismerteti önnel a lelki problémák megoldásának fontosságát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön napról napra nagyobb társasági életet él, nem csoda, hiszen a tizenegyedik sorsterülete nem engedi magányos farkasként élni tovább. Igenis ki kell vennie a részét a közösségi programokból, keresse az ön szemléletéhez közelálló emberek társaságát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet még ennél feljebb jutni a karrier területén? Igen, előléptetés várhat önre a mai napon! Hatalmi pozícióban lévő emberekkel kiválóan alakul a kapcsolata, igen erőteljesen és hatékonyan tud kommunikálni és ez másokban tiszteletet ébreszt ön iránt. Most pompás formában van.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mintha minden óramű pontossággal zajlana ön körül, tapasztaltsága és magabiztossága meghálálja magát. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma négy bolygó halad át az ön nyolcadik sorsterülete felett, ez az életerő területe is, így előtérbe kerülnek a nemi ösztönök és szükségletek. Ha nincs állandó partnere, ma biztos „bevonzhat” egyet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén négy bolygó halad át, kettőt a Szaturnusz kellemesen aspektál. Ne gondolja, hogy itt van az ideje az önálló tündöklésnek, ma muszáj másokkal együttműködnie! Azok a társulások, amelyek ma születnek, nagyon hosszú távúak lesznek.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Intenzív szellemi tevékenység, fegyelmezett koncentráció, a részletekre és a gyakorlati kérdésekre alkalmas a mai nap. Nagyívű, átfogó tervek készítésére viszont nem! Arra sem, hogy valakire jó benyomást tegyen, tehát ha lehet, ne ma tárgyaljon a felettesével!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Energiája most szabályozott és ez fent is tartható, így képes hosszan elhúzódó, precíz türelmes munkát végezni, akár fizikai vagy szellemi téren. Törekedjen azért arra, hogy gondolkodását ne engedje túl merevvé válni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön egyszerűen ki nem állhatja a megállapodott dolgokat, a kapcsolatok unalmát, monotóniáját. Ma hajszolni kezdi a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron, sajnos ez az állandó kapcsolatokra nincs túl jó hatással. Olyan emberrel keresi a kapcsolatot, aki teljesen kilóg a sorból, persze az ilyen kapcsolat csak addig tart, amíg az izgalom…

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Izgalmas időszak elé nézhet, minden irányból új információk, közlések áradnak ön felé. Mindenféle újdonság érdekelni fogja most, kedve támadhat például asztrológiát tanulni, de győződjön meg előtte arról, hogy megvan-e önben a kellő kitartás!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: